Despre noi

Fondat in anul 1999, de catre familia Radoi, complexul de pensiuni  Padina Ursului,  va  asteapta  in localitatea Fundata, Judetul Brasov, in zona Bran – Moeciu- Rucar, la o altitudine de 1380 metri, intr-o zona rurala autentica si deosebita prin privelistea panoramica asupra muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Leaota

Obiectul principal de activitate  este organizarea de evenimente corporate, indoor si outdoor, mese festive, cursuri vanzari, lansari produse, aniversari.

Pentru mese festive dispunem de instalatii de sonorizare si lumini specifice unui club, precum si de colaborarea cu tarafuri de lautari.

Complexul va sta la dispozitie cu un numar de 58 de spatii cazare, repartizate astfel:

 • 34 de camere twin
 • 9 camere matrimoniale
 • 2 camere triple
 • 5 apartamente

piscina interioara incalzita, patru sali de conferinta, restaurantul Tara 100 locuri, restaurantul St. Bernard  24 locuri si restaurantul Taffi 40 locuri.

Pensiunea  Poiana Bradului***** – definitivata in anul 2013, si personalizata prin pictura saseasca hand made,pune la dispozitie 11 camere twin, 16-20 mp, televizor plat, baie proprie cu rigola de dus, incalzire centrala, mocheta, mobilier din fier forjat lucrat manual combinat cu lemn masiv pictat manual.

La parter este restaurantul Saint Bernard – un living de 150 mp , in care avem o zona de relaxare cu semineu pe lemne, canapele piele, un bar utilat , o sala de mese capacitate de 30 persoane cu mobilier pictat in motive transilvanene, grup sanitar pe sexe, acces separat din parcare si prin interiorul complexului. se asigura exclusivitate de grup.

In Pensiunea Padina Ursului ***** definitivata in 2014 – adresata atat familiilor cu copii prin apartamentele, camerele triple pe care le pune la dispozitie dar si companiilor care doresc un eveniment deosebit prin camere twin si prin cele 2 sali de conferinte complet utilate (sala de conferinta Gama – 25 locuri si Delta – 25 locuri iluminate natural pe timp de zi), restaurantului propriu si salonului vanatoresc unde se pot organiza intalniri private.

 • 2 camere triple
 • 4 apartamente compuse dintr o camera twin si o camera matrimoniala
 • 2 camere suite
 • 6 camere twin.

Toate camerele au grup sanitar propriu cu dus, televizoare plate, icalzire centralizata, mobilier din fier forjat lucrat manual imbinat cu lemn masiv pictat cu motive transilvanene.

Restaurantul Taffi, decorat cu structura stalpi si grinzi sculptate manual, mobilier din lemn pictat , o zona de relaxare cu semineu pe lemne si canapele din piele, zona de servit masa pentru 30 persoane,un salon separat- salon vanatorului cu o masa rotunda de 10 persoane , ideeal pentru jocuri si intalniri private.
Barul este complet utilat, dipune de bucatarie proprie, se asigura exlusivitate in restaurantul Taffi pentru un numar minim de persoane

In  Vila Padina Ursului **** reamenajata in 2017, destinata evenimentelor de persoane /corporate, conceputa pentru turism de afaceri dispune de:

 • 17 camere twin
 • 4 camere matrimoniale pe cele doua etaje , o parte dintre ele avand trease si vedere catre masivul Bucegi,
 • 5 camere matrimoniale la mansarda , dintre care trei camere sunt iluminate natural cu ferestre de mansarda si doua cu terase

Toate camerele au grup sanitar propriu cu dus,televizoare plate, incalzire centralizata, mobilier din fier forjat lucrat manual imbinat cu lemn masiv pictat cu motive transilvanene.

Dispune de o sala de conferinta complet echipata- se inchiriaza contra unui cost suplimentar pentru o capacitate de 120 persoane, spatiu pentru coffee break,wifi, televiziune digi

Restaurantul Tara mobilat pentru o capacitate de 120 persoane, cu o zona de relaxare cu semineu, canapele de piele, un bar complet utilat, terasa cu mese si scaune din lemn masiv cu acces spre curtea interioara unde se afla locul pentru foc de tabara si barbeque, foisor acoperit cu o capacitate de 100 locuri,, diverse zone de relaxare la umbra coniferelor
piscina acoperita a complexului functioneaza numai in lunile iulie si august, impreuna cu sauna si sala de fitness

In perioada 01 iulie – 15 septembrie,  accesul la piscina acoperita, sauna, sala fitness este posibil prin interior, din toate cele trei corpuri de cladire.

Organizam toate activitatile outdoor de genul tiroliana, punte suspendata, treasure hunting, paintball, tir cu arcul, plimbari cu jeep off road, atv, activitatile sunt asigurate de catre specialisti instruiti si autorizati

Facilitati

Bar

Biliard

Mic dejun

Parcare gratuita

Piscina

Restaurant

Sala de conferinte

Sala de fitnes

Sauna

Spa

TV LCD

WiFi

ACTIVITATI OUTDOOR - sunt efectuate impreuna cu colaboratori ai Complex-ului

Tiroliana

Tir cu arcul

Punte suspendata

Plimbari cu Jeep Off Road

Treasure Hunting

Atv

Paintball